Centrul American de Resurse

Centrul de Resurse Americane este un parteneriat între Biblioteca și Voluntarii Corpului Păcii. Este dotat cu : Calculatoare, cărți periodice, CD-uri. Este o platformă pentru :

Formarea parteneriatelor durabile cu reprezentanții sectoarelor public și privat, a ONG-urilor și activiștilor comunitari a fost întotdeauna o prioritate a bibliotecilor publice din Moldova, contribuind zilnic la asigurarea bunăstării comunităților!

Partenerul Bibliotecii Raionale Cahul în realizarea proiectului „Centrul de Resurse American”- Lilian Cojocaru, Director filiala Mobiasbancă – Groupe Société Générale – a donat de curând un calculator bibliotecii, asigurând astfel acces la informație, instruire și oportunități educaționale pentru un număr mai mare de utilizatori!

Pentru a obține echipament tehnic suplimentar în bibliotecile Dvs., aplicați la cea de-a 2-a rundă a inițiativei 1+1 lansată de Programul Novateca! Detalii despre această inițiativă le puteți găsi pe pagina Novateca: http://novateca.md/…/oportunitati-pentru-bib…/initiativa-1-1

 

Fotografia postată de Novateca: The Global Libraries Program in Moldova.

 

La bibliotecă începem din nou limba engleză pentru adulți. Ce vreți să învățați? Vocabularul? Verbele? Altele?

В библиотеке мы снова начинаем английский для взрослых. Что вы хотите узнать? Запас слов? Глаголы? Другие? Пожалуйста, напишите ниже, пожалуйста.

Fiecare joi la ora 13:00
Каждый четверг в 13:00
Biblioteca Publică Raională ”Andrei Ciurunga”

Fotografia postată de American Resource Center Cahul.

Youth English Club this week: we made art describing ourselves and talked about why we are great!

Clubul englez de tineret în această săptămână: am făcut artă să ne descriem şi am vorbit despre motivul pentru care suntem grozavi!
Fotografia postată de American Resource Center Cahul.

We learn many things in Youth English Club! This week we learned tongue twisters and English sayings about Spring, and discussed how we can take care of the planet. We also started a great new project! Stay tuned to find out more about it!
🌷🌿🌏

Biblioteca Grigore Vieru Cahul
Biblioteca Publică Raională ”Andrei Ciurunga”

Învăţăm multe lucruri în clubul de Tineret al Tineretului! În această săptămână am învăţat limba tornade şi limba engleză despre primăvară, şi am discutat despre cum putem avea grijă de planetă. De asemenea, am început un nou proiect nou! Rămâneţi pe aproape pentru a afla mai multe despre asta!
🌷🌿🌏

Fotografia postată de American Resource Center Cahul.

Alăturați-vă nouă și conduceți schimbarea. Chiar acum echipă de fete din Cahul sunt la Centrul de Resurse American se pregătesc pentru participarea la concursul Technovation (să aplice abilitățile necesare pentru a rezolva problemele din lumea reală prin tehnologie), care se va desfășura în Chișinău la data de 5 mai 2018.

Fotografia postată de Stela  Marian.

 

The American Resource Center Cahul is provided by Biblioteca Raională „Andrei Ciurunga,” Biblioteca pentru Copii “Grigore Vieru,” and „Centrul Regional de Excelență Profesională Cahul.”

Located in Biblioteca Raională, the American Resource Center offers English clubs, activities, and books in English.

For more information about current events, please visit our Facebook page.